Cireșe Pentru Guta

Guta a fost obtinerea destul de un pic de atenție de-a lungul anilor din cauza durerii poate provoca și creșterea numărului de oameni care-l afectează. Noi medicamente sunt dezvoltate pentru a ajuta oamenii să facă față cu durerea și pentru a preveni viitoare atacuri de guta. Dacă nu le place să merg la medicină traseu, există multe moduri de a păstra guta din viața ta în mod natural. Folosind cireșe pentru guta este una dintre armele naturale disponibile pentru tine de a lupta impotriva gutei.

O mulțime de oameni folosesc cirese pentru tratamentul gutei în loc de a merge cu medicamente. Consumatoare de cireșe pentru gută va ajuta la prevenirea unui atac și să ofere corpul cu antioxidanti. Cireșele sunt disponibile la aproape fiecare magazin în jurul pentru un preț rezonabil.

Am citit o mulțime de studii și majoritatea oamenilor sunt de acord nu pare a fi un fel de legătură care leagă consumul de cireșe și o scădere în atacurile de guta. Deci, cireșele pot ajuta la scaderea acidului uric în organism. Amintiți-vă, acidul uric este vinovatul care provoacă un atac de guta.

Dacă aveți un timp de greu să găsească cireșe proaspete pentru gută în magazinele alimentare în timpul iernii, sucul de cirese este următoarea cea mai bună opțiune. Am văzut, de asemenea, concentrat de cireșe, pastile, disponibile pentru cei care nu le place cireșe sau suc de cireșe.

Deci, ce este atât de bună despre cireșe?

Cireșe

Cireșele au un pigment în pielea lor, care conține antociani. Antociani poate ajuta la prevenirea durerii si reduce concentrația de acid uric în organism. Antocianinele sunt, de asemenea, folosit pentru a face non-steroidiene medicamente anti-inflamatorii, cum ar fi ibuprofen și aspirină. Deci, aici este o modalitate de a obține unele posibilă ameliorarea durerii, fără a lua medicamente.

Cireșe posedă melatonina, un hormon produs în creierul nostru, care poate încetini procesul de îmbătrânire. Melatonina a fost, de asemenea, cunoscut pentru a lupta jet lag și insomnie. Ciresele contin fibre, magneziu, potasiu, beta-caroten, vitamina C, fier si alte substante nutritive de mare. A existat un studiu care a fugit de la Universitatea din Michigan, care a dezvăluit noi dovezi că cireșele sunt benefice pentru sanatatea inimii.

Cate cirese ai nevoie de a mânca?

Am auzit multe numere diferite, de la 6 cireșe la 1 kg pe zi. Nu știu ce număr de magie este și eu nu sunt sigur că experții știu numărul exact. Fiecare corp uman este un pic diferit si raspunde diferit la alimente. Dar, văd că cei mai mulți experți recomanda cam 1/2 cana de cirese uscate, 1 cană de cireșe proaspete, 2 linguri de concentrat de cireșe, sau 1 ceasca de suc de cirese pe zi. Dacă utilizați cireșe pentru guta relief aveți nevoie pentru a alege una dintre opțiunile enumerate mai sus. Nu aveți nevoie să mănânce și să bea tot. http://antrenordesanatate.info

Consumatoare de cireșe pentru guta nu a calma durerea pentru toată lumea. Aceasta este doar o tehnică pentru a vă ajuta cu gută în mod natural. Dacă utilizați cireșe pentru guta relief nu este direcția în care doriți pentru a merge, există o mulțime de alte modalități de a opri în mod natural gută și să păstreze nivelul de acid uric în jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *