Cum Tiroida Poate Afecta Parul

Sunt o femeie care a fost confruntat cu puzzle pierderea parului, și-ar dori să știu mai multe despre de ce se întâmplă? Crezi că dacă ți-ai dat seama că ar fi mai bine pentru a găsi o soluție și a opri problema acum? Ei bine, te-ai gândit vreodată că ar putea fi din cauza unor probleme cu tiroida? Știu, știu; ce e cu tiroida?

Ce este Tiroida?

Tiroida

Tiroida este o glanda din corpul tău este sistemul endocrin. Sistemul endocrin este un set de glande din corp care secreta diferite tipuri de hormoni pentru a regla organismul. Glanda tiroida este scopul, în special, este de a reglementa cât de sensibil este corpul altor hormoni, viteza cu care corpul foloseste energia și, de asemenea, crearea de proteine. Funcțiile care sunt reglementate sunt foarte importante pentru organism. Dacă unul se confruntă cu o problemă cu tiroida, acestea sunt, probabil, cu un timp de greu „sentiment normal”. Acest lucru se datorează, în special, organismul de energie, care este reglementată de tiroida, are o mare legătură cu modul în care vă simțiți în general.

Ce Tip de Tulburare Ar Duce la Caderea Parului?

Hipotiroidism este una dintre tulburările de obicei găsite de a provoca probleme cu glanda tiroida. Acest lucru apare atunci cand tiroida nu produce suficient de hormoni necesare pentru menționate anterior funcții ale corpului. Și legate de caderea parului, hipotiroidismul este o cauza comuna de chelie. De multe ori, un salon de coafură poate fi cel de la fața locului o creștere în pierderea parului, dar dacă să acorde o atenție specială în duș precum și de a observa o mai mare decât cantitatea medie de păr în scurgere, atunci ar trebui sa te verificat de către un profesionist medical. Este important să rețineți alte simptome tipice care apar cu hipotiroidism fel de bine, inclusiv oboseală, intoleranță la frig, creștere în greutate și, uneori, starea de spirit leagăne pentru că te poți salva de la o mulțime de durere și vă faceți griji de a afla cauza destul de devreme.

Cum Pot Trata Pierderea Parului?

Mai des decât nu, hipotiroidismul este tratat folosind o terapie de substituție cu hormoni tiroidieni. Un pacient va avea o doză zilnică de medicamente, cum ar fi cel mai comun, care este numit de levotiroxină. O persoană se confruntă cu această tulburare, de obicei, va trebui să continuați să luați acest medicament pentru tot restul vieții sale. Acest tip de tratament va dura câteva săptămâni pentru a deveni eficiente și, de obicei, necesită ajustări ale dozei pe o perioadă de testare pentru a determina cantitatea corectă nevoie de pe o bază individuală.

Între timp, un pacient poate ajuta doar de-a lungul procesului de a manca o buna, hrănitoare dieta de alimente care stimuleaza puterea de păr și de creștere și de putere cum ar fi proteine, omega-ingrediente bogate și fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *