Două Trucuri pentru a Contracara Fragilitatea – stil de Viață Sănătos și Anti-Îmbătrânire Articolul

„E atât de fragilă.” „El a folosit pentru a fi atât de activ.” Acestea nu sunt bune linii de deschidere pentru o conversație cu sau despre adulți care au fost cândva majorete, jogging sau soldați. Dar utilizarea de „fragil” poate fi un apel de trezire.

În 2009, Columbia și Johns Hopkins Universități de cercetare a descoperit că menținerea o viață activă este în prim-planul de lupta fragilitatea. Un articol, Fragilitatea Fapte și de Cercetare, subliniază că, „Cercetatorii au descoperit ca fragilitatea este rezultatul unei defecțiuni a sistemului, în vârstă de adulți, mai degrabă decât o problemă specifică, boala sau chiar de vârsta cronologică.”

Trei din cele cinci criterii de definire a fragilității: *slăbiciune musculară, mers pe jos lent, epuizare, activitatea fizică redusă și pierderea de greutate neintenționată.* Pre-fragil este definit ca având una sau două probleme. Toate cele cinci semne de avertizare ar putea semnifica o spirală descendentă în peste toate de sănătate.

Aspectele psihologice și fizice ale imbatranirii sunt afectate de activitate. Rămâi activ îmbunătățește sănătatea fizică și mentală. Activitate și o alimentație bogată în vitamina D poate mai ușor de întârziere fragilitatea.

fragilUniversitatea de Stat din Oregon cercetatorii au descoperit ca adultii mai in varsta au un deficit de vitamina D. Cei care sunt, de asemenea, fragil au 30% risc mai mare de deces decât cei fragil oameni cu o mai mare de vitamina D la nivel. Și deoarece vitamina D impactul muschii si oasele, niveluri scăzute contribuie la fragilitatea. „Ce înseamnă asta este că este important să se evalueze nivelurile de vitamina D la adulți mai în vârstă și mai ales în rândul persoanelor care sunt fragile… Studiul nostru sugerează că există o oportunitate pentru intervenție cu cei care sunt în pre-fragil grup, dar ar putea trăi mai mult, mai multe vieți independente dacă ajung alimentația corectă și exerciții fizice”, a spus Universitatea de Stat din Oregon cercetător, Ellen Smit.

Fiind activă și creșterea calității micronutrienti de a lua un supliment de vitamina D poate ajuta. Vitamina D poate fi găsită în activități în aer liber în soare, în mod natural în lapte, pește și îmbogățit alimente de cereale integrale, sau într-un supliment. Dacă rudele sunt în fragil sau pre-fragil categorii, lua în considerare adăugarea un supliment și activități în aer liber în soare, și, adăugați un prieten le poate vorbi cu.

Scopul vietii nu este pur și simplu pentru a trai mai mult, dar să rămână în stare bună de sănătate, să se bucure de viață. Asta e combinatia să depună eforturi pentru, și fragilă, în general, oamenii și-au pierdut deja o parte din ecuație. Pentru a face mai bine, avem nevoie pentru a face alegeri mai înțelepte în dieta si nivelul de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *